Nimitykset

M&M 1.10.2016 13:11

Väki vaihtuu - tässä viikon nimitykset

Colourbox

M&M julkaisee verkossa kiinnostavimmat markkinoinnin, viestinnän, muotoilun ja media-alan nimitykset kerran viikossa.

Tällä viikolla toimituksen tietoon ovat saapuneet seuraavat nimitykset:

Villivisio Oy:ssä on aloittanut kulttuurituottaja Karri Harju viestintäkonsultin tehtävissä. Hän on työskennellyt aiemmin muun muassa viestintäkonsulttina Rianno Communicationsilla Helsingissä.

Ville Aalto taas on aloittanut Villivision copywriterina. Hän on työskennellyt aiemmin muun muassa copywriterina mainostoimisto Atomissa. Lisäksi Niina Heikkinen on aloittanut viestintäassistenttina. Hän on työskennellyt aiemmin muun muassa tiedottajana Vaasan yliopistossa.

Markkinoinnin suunnittelu- ja tuotantoyritys Planex Oy on uudistanut hallituksensa. Yhtiön hallituksen jäsenet 24. elokuuta 2016 alkaen ovat Patrik Kvikant, Mika-Pekka Miettinen, Kalle Reponen ja Pekka Soini. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Mika Kaltala.

Valtiotieteiden maisteri Eeva Louko aloitti Ahjossa viestintäkonsulttina 12. syyskuuta 2016. Aiemmin Louko on työskennellyt toimittajana ja sisällöntuotannon eri tehtävissä muun muassa  MTV:llä, Iltalehdessä, Ilta-Sanomissa sekä Ylellä.

Clear Channel Suomi Oy on nimittänyt Tommi Nöjdin vastaamaan Helsinki-Vantaan lentoaseman mainosmyynnistä. Nöjd siirtyi Clear Channelille SOK:lta 5. syyskuuta 2016 alkaen.

Nöjdin edeltäjä Ville Bergman siirtyi jo aiemmin Clear Channel Suomen myyntijohtajaksi.

Kaisa Viitanen on nimitetty tuottajaksi sisältötoimisto Era Contentiin 10. lokakuuta alkaen. Viitanen on viimeksi toiminut vapaana toimittajana, julkaissut kaksi tietokirjaa ja tehnyt yhteistyötä viestintätoimisto Communikén kanssa.

Alma Manu Oy:ssä on tehty nimityksiä 1. lokakuuta alkaen. Johtaja Matti Käki toimii sekä painon että jakelun johtajana. Antti Moilanen on nimitetty logistiikkapäälliköksi, Timo Räsänen kehityspäälliköksi vastuualueenaan jakelujärjestelmät ja Olli Ahvenniemi tuotepäälliköksi vastuualueenaan jakelun myynti ja kehitys. Lisäksi Matti Pölönen on nimitetty ICT-päälliköksi.

MTV on nimittänyt Marina Ruohosen talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 29. elokuuta 2016 alkaen.

Tradenomi Petri Tuomainen on nimitetty MTV:n Strategia ja kehitys sekä yhteiset palvelut -yksikköön Controlleriksi vastuualueenaan sisällöt ja markkinointi 15. lokakuuta 2016 alkaen. Hän on toiminut tätä ennen Helsinki-filmi Oy:ssä Controllerina. Anna-Reetta Kangasmaa taas on nimitetty MTV:n strategiajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 9. kesäkuuta 2016 alkaen. Hän on toiminut tätä ennen MTV:ssä kehitysjohtajana.

Alkoholitalo Pernod Ricard Finlandin toimitusjohtaja Tarja Uitti siirtyy vuodenvaihteessa eläkkeelle. Hänen seuraajakseen on nimitetty yrityksen markkinointijohtaja Jori Manninen.

Mainostomisto MEOM on nimittänyt Samir Abbassin liiketoimintajohtajakseen. Hänen vastuualueenaan on digitaalinen asiakaskokemus.

Alma Media vaihtaa Nokian Uutisten ja Jämsän Seudun päätoimittajat vuodeksi. Nokian Uutisten päätoimittaja Minna Ala-Heikkilä siirtyy uutistoimitukseen maakuntalehti Aamulehteen, Jämsän Seudun vt. päätoimittaja Juha Karilainen taas hyppää Nokian Uutisten ruoriin ja Jämsän Seudun päätoimittajan saappaat täyttää uutistuottajana toiminut Mikko Lindroos. Ala-Heikkilä, Karilainen ja Lindroos astuvat uusille tonteilleen 10. lokakuuta.

Rukakeskuksen markkinoinnin ja digitaalisen liiketoiminnan johtajana aloitti toukokuussa Reino Tikkanen. Hän on viimeksi toiminut Hasan & Partnersin asiakkuusjohtajana.Tikkasen tehtävänä on kehittää Rukakeskuksen asiakasnäkemystä.

Rukakeskus-konsernin kehitysjohtajaksi taas on nimitetty useita kehityshankkeita Pyhällä ja Rukalla vetänyt Jusu Toivonen.

Uusien nimien lisäksi Rukan ja Pyhän majoitustoimintaa vuosia johtanut Kaisa Sirniö siirtyy vastaamaan jatkossa myös konsernin myynnistä kaupallisena johtajana.

Jos haluat osaajasi listalle, lähetä sähköpostia toimitus@marmai.fi.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö