Valio Jäätelöfabriikin Sweet Suite on päässyt kansainvälisen Gerety Awards -mainoskilpailun finaaliin. Sweet Suite oli SEKin kanssa suunniteltu jäätelöteemainen hotellihuone Helsingissä Klaus K -hotellissa. Se on kilpailussa ehdolla kokemusten sarjassa.

Gerety Awardsissa kaikki tuomaristojen jäsenet ovat naisia. Kilpailu järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2019. Gerety Awardsin ovat perustaneet aiemmin Epica Awardsissa työskennelleet Lucía Ongay ja Joe Brooks. Kilpailu on nimetty sloganista “A Diamond is Forever” tunnetun copywriterin Frances Geretyn mukaan.

Lucía Ongayn mukaan tuomaristot ovat asettaneet riman korkealle. Shortlist-paikkoja jaettiin kaikkiaan 147. Mukana on kansainvälisesti tunnettuja kampanjoita, kuten Burger Kingin Moldy Whopper ja Mumbain poliisin kampanja, jossa liikennevalot rankaisivat tööttäileviä autoilijoita pakottamalla heidät odottamaan punaisissa valoissa tavallista pidempään aina, kun äänenvoimakkuus risteyksessä ylitti 85 desibeliä.

Koko shortlist on nähtävillä kilpailun nettisivuilla.

Tuomaristojen oli tarkoitus kokoontua tänä vuonna Helsingissä, New Yorkissa, Lontoossa, Berliinissä, Johannesburgissa, Istanbulissa, Melbournessa, Madridissa, Buenos Airesissa ja Bangkokissa. Matkustusrajoitusten vuoksi tuomaristot kokoontuivat tänä vuonna virtuaalisesti. Mukana oli yli 150 tuomaria kymmenestä maasta.