Vallila Interior on saanut Ralph Laurenin ja Designers Guildin -sisustustuotteiden edustuksen Venäjälle ja Ukrainaan. Yhtiö on hoitanut brändien Suomen-edustuksia jo aiemmin.

Brittiläinen Designers Guild valmistaa laadukkaita sisustustuotteita kuten kankaita, tapetteja, tyynyjä, huopia, lakanoita ja huonekaluja. Ralph Laurenin sisustustuotteita ovat muun muassa tapetit ja kankaat.

Vallila Interior on toiminut Venäjällä jo pitkään ja toteuttaa parhaillaan muun muassa SOK:n kolmen Pietarissa avattavan hotellin sisustusvarustamista. Julkisten tilojen ohella Vallila aikoo kehittää yksityiskotien projekteja sekä vähittäiskauppaa.

- Olemme vuodesta 1992 toteuttaneet Venäjällä projekteja hotelli- ja ravintolasisustamisen parissa ja todenneet markkinat suotuisiksi tunnetuille brändeille. Nyt solmittu sopimus Ralph Laurenin ja Designers Guildin edustuksesta laajentaa entisestään sisustusbrändien osaamistamme kuluttaja- ja vähittäiskauppamarkkinoilla. Uskomme myös, että Moskovassa sijaitseva Ralph Laurenin muotiin painottuva boutique tukee brändin menekkiä koko Venäjän alueella, toimitusjohtaja Anne Berner toteaa tiedotteessa.

Vuonna 1935 perustettu Vallila Interior on sisustusalan perheyhtiö, joka työllistää tällä hetkellä 136 henkeä. Sen liikevaihto vuonna 2008 on noin 38 miljoonaa euroa.