Kaupan toteuduttua yhdistyvässä yhtiössä on yhteensä yli 70 markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijaa ja sen liikevaihto on yli 10 miljoonaan euroa. Osapuolet eivät julkista kauppahintaa.

Valveella on yhdistymisen jälkeen toimipisteet Helsingissä ja Rovaniemellä ja se aikoo kasvaa Pohjoismaiden johtavaksi b-to-b-markkinointi- ja viestintätoimistoksi.

Menestyäkseen kilpaillulla alalla on yhä enemmän kuunneltava asiakasta, ymmärrettävä tämän motiiveja ja markkinoiden muutoksia sekä reagoitava niihin nopeasti, arvioi Valve Brandingin toimitusjohtaja Sara Nikander.

”Yritykset, jotka satsaavat asiakas- ja palvelukokemukseen, menestyvät toimialaansa keskimääräistä paremmin. Asiakkaan kokema arvo on asiakasymmärryksen keskiössä”.

”Kuitenkin tässä on monella vielä parannettavaa. Yritysten omat mielikuvat asiakkaidensa arvokokemuksesta voivat olla häkellyttävän kaukana totuudesta. Haluamme auttaa b-to-b-yrityksiä ja julkisen sektorin toimijoita rakentamaan yhä parempaa asiakaskokemusta ja menestymään”, Nikander kommentoi tiedotteessa.

Molemmilla yhtiöillä on kymmenien vuosien kokemus yritys-, tuote- ja palvelubrändien rakentamisesta b-to-b-markkinassa.

Viimeisen parin vuoden aikana myös strategisen tason viestinnän ja modernin digitaalisen markkinoinnin yhdistävien palveluiden kysyntä on lisääntynyt voimakkaasti. Tämän lisäksi yhtiöt tuottavat julkisen sektorin organisaatioille markkinoinnin, asiakaskokemuksen ja viestinnän kokonaispalveluita.

”Meillä on yhteinen voimakas halu auttaa kasvuhakuisia yrityksiä menestymään ja kansainvälistymään ja täydennämme toistemme osaamisia erinomaisesti. Olemme todella iloisia yhdistäessämme voimamme Valveen viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisten kanssa”, sanovat Recommended Groupin pääomistajat Tero Heittola ja Salla Halme.

Valve on osa Valve Groupia, johon kuuluvat kuuluvat markkinointi- ja viestintätoimisto Valveen lisäksi liikkuvan kuvan suunnitteluun ja tuotantoon erikoistunut Valve Motion, virtuaalisen ja kokemuksellisen internetin sovellus- ja sisältöpalveluita tuottava Wakeone sekä konsernin osakkuusyhtiöt, mainostoimisto Folk Finland Oy, Mediatehdas Dakar Oy ja tuote- ja palvelukonseptien testauksen digitalisoiva Oppobot Oy. Valve Groupissa on yli 200 työntekijää.

Recommended Group Oy:n muodostavat Recommended Finland Oy ja Focus Flow Oy.