KHL-liigaan siirtyvä Jokerit ja vedonlyöntiyhtiö NordicBet ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Sopimus on suurin yksittäinen yhteistyösopimus Jokereiden historiassa.

Yhteistyön tavoitteena on vahvistaa sekä Jokereiden että NordicBetin asemaa kovassa kilpailussa. Kansainvälisille markkinoille suuntautuvaan sopimukseen kuuluvat Jokereiden vieraspelipaidat, vieraspelien yhteydessä tehtävät markkinointitoimenpiteet sekä muun Suomen rajojen ulkopuolella toteutettava markkinointiyhteistyö, esimerkiksi tapahtumat.

Jokereiden toimitusjohtaja Jukka Kohonen uskoo urheiluun liittyvän viihteellisen pelaamisen olevan huomattava osa fanien ja yleisön palvelua."NordicBet on tunnettuna ja luotettavana toimijana Jokereille mieluisa ja luonteva kumppani", hän sanoo tiedotteessa.

"Olemme iloisia voidessamme solmia NordicBetin kanssa sopimuksen, josta molemmat osapuolet voivat ammentaa voimavaroja omaan toimintaansa."Kohosen mukaan yritysten mielenkiinto Jokereita kohtaan on kasvanut KHL-liigan suuren yleisöpotentiaalin ansiosta.Betsson Group in Area Marketing Manager Ulrika Klinkert uskoo Jokereiden menestykseen.

"Tämä on meille suuri askel kansainvälisen yhteistyömme syventämisessä yhden meille tärkeimmän lajin parissa."

"Tämä on selkeä osoitus luottamuksen lisääntymisestä kansainvälisiä peliyhtiöitä kohtaan. Betsson Group on alansa johtava toimija, joten NordicBetin ja Jokereiden yhteistyö on erittäin luontevaa. Kaksi alansa parasta yhdistää voimansa ja näin syntyy historiaa", kommentoi Suomen iGaming-asiantuntija Juha Kvist.