Peliyhtiöt

M&M 14.3.2017 09:16

Veikkaus avasi yhteisen pokeriverkon itävaltalaisen peliyhtiön kanssa – luvassa viikoittainen 10 000 euron takuupotti

Veikkaus odottaa, että yhteistyö kaksinkertaistaa pelaajien määrä kaksinkertaistuu.

Veikkaus avasi yhteisen pokeriverkon itävaltalaisen Österreichische Lotterien -peliyhtiön kanssa. Aiemmin Veikkaus on joutunut rajoittamaan nettipokerin vain suomalaisille pelaajille, mikä on pitänyt palkintopotit pieninä kansainvälisiin kilpailijoihin verrattuna.

"Pokeriverkon yhdistämisen myötä meillä on mahdollisuus kasvattaa selvästi turnausten kokoa. Jatkossa esimerkiksi viikon pääturnauksessa on vähintään 10 000 euron takuupotti", Veikkauksen urheilu-, hevos ja pöytäpelien johtaja Sami Kauhanen toteaa.

Pokeriverkkojen yhdistymisen myötä pelaajien määrä Veikkauksen palvelussa kaksinkertaistuu.Tiistai-aamuna myös vanhat käteispöydät poistetaan käytöstä ja kytketään käyttöön uudet pöydät, joissa pelataan siis yhdessä itävaltalaisten kanssa. Odotuksena on, että laajempi pokeriverkko kasvattaa merkittävästi suomalaispelaajien kiinnostusta Veikkauksen nettipokeria kohtaan.

"Suomesta pelataan ulkomaille 140 miljoonaa euroa vuodessa. Yksi uuden Veikkauksen tärkeimmistä tehtävistä on kanavoida tätä rahaa kotimaahan, ja pokeripalvelun parantaminen on tässä työssä yksi askel eteenpäin", Sami Kauhanen toteaa.

Pokerikumppanin valinnassa Veikkaus on painottanut erityisesti kumppanin pelitoiminnan luotettavuutta ja vastuullisuutta. Käytännössä Österreichische Lotterienin pelitoimintaa pyörittää sen tytäryhtiö Win2day, joka täyttää Veikkauksen ja Suomen viranomaisten edellyttämät vastuullisuusstandardit.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö