Verkkokauppa

Niclas Storås 2.6.2015 14:16 päivitetty 4.2.2016 10:57

Verkkokauppa.com ryhtyy kilpailuun Tori.fi:n ja Huuto.netin kanssa

Colourbox

Verkkokauppa.com aikoo avata myyntipalstan käytetyille tuotteille. Yhtiö paljastaa aikovansa alkaa kilpailla muiden verkon käytettyjen tavaroiden kauppapaikkojen kanssa.

Verkkokauppa.com haluaa helpottaa kuluttajien välistä käytettyjen laitteiden myyntiä. Kauppa julkaisee yli 150 000 myynnistä poistuneen tuotteen tiedot ja aikoo avata myyntipalstan käytetyille tuotteille.

Käytetyn elektroniikan myymisessä pulmana saattaa olla se, että laite ei ole enää myynnissä ja sen ominaisuuksia täytyy kaivaa internetin syövereistä. Usein käytetyn laitteen ostajalla on edessään sama ongelma: mitkä ovat tuotteen tarkat ominaisuudet.

Tuotetietojen lisäksi Verkkokauppa.com suunnittelee tuovansa palveluun myös tuotteen korvanneen, uuden tuotteen tiedot.

"Uskomme, että vanhoista tuotetiedoista on jo tässä vaiheessa hyötyä asiakkaille, jotka myyvät tuotteita käytettynä verkon kauppapaikoissa, kuten Huuto.netissä, Tori.fi:ssä tai Facebookissa”, Verkkokauppa.comin webmyynti- ja markkinointijohtaja Esa Hjerppe kertoo yhtiön tiedotteessa.

Samalla Verkkokauppa.com paljastaa aikovansa alkaa kilpailla muiden verkon käytettyjen tavaroiden kauppapaikkojen kanssa. Yhtiö avaa tuotetietopankin yhteyteen myyntikanavan kuluttajille.

”Mahdollistamme myöhemmin myös käytettyjen tuotteiden myynnin sivuillamme”, Hjerppe sanoo.

Lähde: MPC

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö