Nimitykset

M&M 13.9.2017 14:26

Vilja Perttolasta Booky Groupin viestintäjohtaja

Booky Group
Vilja Perttola on työskennellyt kirja-alalla pitkään.

FM Vilja Perttola on nimitetty Booky Groupin viestintäjohtajaksi 1.10.2017 alkaen.

Tehtävässään Perttola vastaa Booky.fi:n ja BTJ Finland:in muodostaman konsernin markkinoinnista ja viestinnästä.

Vilja Perttola on työskennellyt kirja-alalla pitkään, viimeksi Bonnier Kirjat Oy:n viestintäpäällikkönä. Aikaisemmin hän on toiminut Bazar Kustannuksen viestintäpäällikkönä ja Suomen Messut Osuuskunnan tiedottajana vastuullaan muun muassa Helsingin kirjamessujen viestintä ja markkinointi.

"Kirjat ovat olleet aina lähellä sydäntäni, ja minua ilahduttaa konsernin missio kirjojen ja tiedon tuomisesta kaikkien saataville. Se on myös minun intohimoni", Perttola kommentoi tiedotteessa.

Booky Groupin pääomistaja Antti Ypyä kertoo BTJ :n ja Bookyn toiminnan yltävän kuluttajamarkkinoilta julkisiin hankintoihin. Ypyä toivottaa Perttolan tervetulleeksi kasvua tavoittelevan organisaation vahvuuteen.

Booky.fi Oy on suomalainen perheyritys. Verkkokirjakaupan valikoimaan kuuluvat kaikki kotimaiset ja noin 15 miljoonaa ulkomaista kirjaa, elokuvia, pelejä, musiikkia sekä toimistotarvikkeita. Perinteisten kirjakauppatuotteiden lisäksi Booky tarjoaa myös logistiikan ja verkkokaupan palveluita.

Tuotteita ja tietopalveluita kirjastoille, kouluille ja yrityksille tarjoavaan BTJ Finlandiin kuuluvat myös kirjastotarvikkeita ja -kalusteita myyvä BTJ Pro sekä kirjakustantamo Avain. Lisäksi BTJ välittää koulukirjoja peruskouluille. Suomen Kirjastoseura omistaa yrityksestä 10 prosenttia.