Toimistot

M&M 19.4.2016 15:35

Virta Helsinki mukaan maailmanlaajuiseen mediatoimistoketjuun

Local Planet

Local Planet -mediatoimistoketju toimii 40:llä eri markkinalla. Suomea ketjussa edustaa Virta Helsinki.

Mediatoimisto Virta Helsinki on mukana lanseeraamassa uutta maailmanlaajuista Local Planet -mediatoimistoketjua.

Itsenäisistä mediatoimistoista koostuva Local Planet -ketju keskittyy asiakkaiden palveluun ja mediaratkaisuihin ruohonjuuritasolla.

Ketju toimii 40 markkinalla maailmanlaajuisesti, ja siinä ovat mukana muun muassa Horizon Media Yhdysvalloissa, the7stars Isosta-Britanniasta, Tre Kronor Ruotsista, pilot Saksasta, CoSpirit MediaTrack Ranskasta ja Zertem Communication Espanjasta.

"Tavoitteenamme on tarjota kansainvälisille asiakkaille paras mahdollinen asiantuntemus Suomen markkinoille. Toisaalta meillä on myös kasvava joukko kotimaisia asiakkuuksia, jotka ovat lähdössä hakemaan kasvua maailmalta", kertoo Virta Helsingin toimitusjohtaja Mika Häyrinen tiedotteessa.

Local Planetin toimitusjohtajaksi, Global CEO:ksi, on nimitetty Martyn Rattle. Hän on aiemmin toiminut muun muassa Vizeumin globaalina toimitusjohtajana ja Aegis Median globaalina asiakkuusjohtajana.

Uuden mediatoimistoketjun hallituksen puheenjohtajaksi on nimitetty Bill Koenigsberg. Hän on Horizon Median perustaja ja pääjohtaja.

Kaikki ketjun pääosakkaina olevien toimistojen perustajat ja johtajat istuvat Local Planetin hallituksessa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Rekrytointikampanjat

20.08.2019 10:11

Mirum pullotti hikeä houkutellakseen osaajia

Creative Essence -tuoksua aiotaan lähettää sopivimmille oman portfolionsa Mirumin rekrytointikampanjan verkkosivulle jättäneille työnhakijoille.