Suomi 100

M&M 13.12.2017 13:19

Voit vielä päästä Suomi 100 -huumaan – Telia toimittaa onnittelutekstareita jälkikäteen

Virallisen onnitteluviestin voi tilata Telian sivuilta.

Telia lähettää tilauksesta asiakkailleen jälkikäteen Suomi 100 -onnitteluviestejä. Viestin voi tilata Telian nettisivujen kautta.

Viestejä lähetettiin itsenäisyyspäivänä suomalaisiin matkapuhelinliittymiin yli seitsemän miljoonaa. Viestit lähetti Valtioneuvoston kanslian Suomi 100 -organisaatio.

Telian asiakkaista noin 400 000 jäi kuitenkin ilman viestiä ja yhtiön mukaan osa asiakkaista on toivonut viestiä jälkikäteen.

Telia lupaa toimittaa viestin arkisin noin vuorokauden sisällä tilauksesta maksutta.

Telia kertoo rajanneensa itsenäisyyspäivän lähetyslistaltaan pois asiakkaat, joilla on voimassa totaalikielto, erikseen sovitut yritykset ja yhteisöt sekä yritykset, joiden numero on salainen. Multisim-liittymiin ei lähetetty viestiä, sillä niihin se olisi tullut jopa yli 20 kertaa.

Lisäksi lähetyslistojen käsittelyssä tapahtui virhe.

"Osa asiakkaista joutui useampaan lähetyserään ja osa putosi puolestaan listoilta kokonaan pois. Tästä syystä osa asiakkaistamme saattoi saada viestin useaan otteeseen ja osa jäi puolestaan vaille viestiä", Telian viestintäjohtaja Tatu Tuominen sanoo tiedotteessa.

Lähde: Talouselämä

Brändit

23.02.2018 13:39

Nokia nousee tuhkasta: Brändiarvo kasvoi 71 prosenttia

Tuore raportti julistaa Nokian maailman nopeiten kasvavaksi brändiksi teleliikenteen infrastruktuuriin erikoistuneissa yrityksissä. Elisa ja DNA ylsivät 300 arvokkaimman teleoperaattoribrändin joukkoon.

Kommentti

23.02.2018 09:52

Toimisto, mitä oikein teet?

Jos potentiaaliset asiakkaat eivät tiedä, mitä ne markkinointi-, viestintä-, media- tai digitoimistolta voivat ostaa, heistä ei koskaan tule asiakkaita.