VV-Auto Group yhteistyösopimuksen Suomen Palloliiton ja Veikkausliiga n kanssa. Yhteistyökumppanuus kattaa miesten ja naisten A-maajoukkueet, futsal- ja nuorten maajoukkueet sekä Perhefutis-seurakehityshankkeen.

Volkswagen-henkilöautobrändi on nyt Palloliiton pääyhteistyökumppani ja Veikkausliigan virallinen yhteistyökumppani. Kumppanuuksien taustalla on brändin halu "kannustaa ja kuljettaa koko suomalaista jalkapalloperhettä".

Kumppanuuden myötä Palloliitto käynnistää alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen suunnatun Perhefutis-toiminnan. Valtakunnallisen juniorijalkapallon seurakehityshankkeen tavoitteena on aktivoida ja vahvistaa matalan kynnyksen harrastustoimintaa Perhefutis-konseptin muodossa.

"Sopimuksessa ei ole kyse vain yhteistyöstä vaan haluamme olla osa suomalaista jalkapalloperhettä. Yhteisenä tavoitteenamme on saada lapset ja perheet liikkumaan ja edistää suomalaisen jalkapallokulttuurin kehitystä, on sitten kyse ammattilaisista, maajoukkuetasosta tai pienistä harrastajista ja heidän vanhemmistaan", kertoo VV-Auto Groupin, Volkswagen-henkilöautot osaston johtaja Heikki Ahdekivi tiedotteessa.