Suomen Jääkiekkoliitto ja VR aloittavat yhteistyön. Kumppanuus liittyy vuoden vaihteessa Helsingissä pelattaviin Nuorten MM-kisoihin sekä A-maajoukkuetoimintaan.

"VR on Jääkiekkoliitolle mieluinen ja luonnollinen kumppani. Jääkiekko liikuttaa massoja tapahtumiin, ja VR:llä on loistavat mahdollisuudet kuljettaa jääkiekkofanit halleille. Ensimmäiselle yhteiselle jääkiekkokaudelle osuvat Pietarissa ja Moskovassa ensi keväänä pelattavat MM-kisat. Suomi aloittaa kisat Pietarista ja Leijonat matkustaa kisapaikalle Allegrolla. Uskomme nopean ja helpon yhteyden houkuttelevan myös fanit Pietariin kannustamaan Leijonia", arvioi SJL:n myynti- ja markkinointijohtaja Lassi Rönkkönen yhteistyötä tiedotteessa.

VR:n markkinointijohtaja Minna Miettinen kertoo yhteistyön tuovan konkreettista hyötyä myös juniorijoukkueille. VR aikoo lanseerata juniorijoukkueille oman kilpailun Nuorten MM-kisoihin.

"Videohakemuksen perusteella valitaan kolme joukkuetta, joille VR lahjoittaa matkan kannustamaan Nuoria Leijonia MM-kotikisoihin", Miettinen lupaa.