Graafinen suunnittelu

18.1.2013 13:07 päivitetty 4.2.2016 10:29

Vuoden graafikko on Kasper Strömman

Kasper Strömman
Kasper Strömmanin omakuva kirjasta Keltainen kaupunki.

Vuoden graafikon valitsee Grafia.

Vuoden graafikoksi valittiin Grafian ja Ornamon Muotoilijat '13 -gaalassa Kasper Strömman.

Valinnan tehnyt Grafia peristelee valintaa näin:

"Kasper Strömmanin valinta Vuoden Graafikoksi saattaa monen mielestä olla outo veto. Hän ei ole tunnettu yritysilmeiden tai mainonnan suunnittelija. Strömmanin tuntevat kuitenkin graafista suunnittelua ja kaupunkikulttuuria seuraavat Suomessa ja muualla maailmassa. Kasper Strömman on ideanikkari, katalysaattori, kyseenalaistaja, graafisen suunnittelun stand-up-koomikko ja ammattilainen, jolla on kyky avata kollegojen silmät uudelle. Strömmanin erityisväline on The Kasper Strömman Design Blog. Blogin lisäksi hän kuvittaa, piirtää sarjakuvia ja tekee graafista suunnittelua."

Strömman valmistui graafiseksi suunnittelijaksi Lontoon Camberwell College of Artsista vuonna 2011. Hänen töitään on nähty muun muassa Osakassa, Milanossa ja Lissabonissa

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Sosiaalinen media

24.04.2018 17:31

Facebook pyytää pian hyväksymään uudet käyttöehdot – Tivi: Yhteen kohtaan tulee kiinnittää erityishuomiota

Facebook joutui keväällä melkoiseen pyöritykseen, kun ilmeni että palvelusta kerättyjä tietoja oli käytetty hämärän data-analytiikkafirman työkalun rakentamiseen. Kymmenien miljoonien ihmisten tietoja hyödyntävää työkalua käytettiin tiettävästi esimerkiksi Donald Trumpin vaalikampanjassa sekä Brexitiin johtaneessa kampanjassa.