Tapahtumat

Laura Kukkonen 6.9.2018 15:49

Vuoden Huiput -näyttely hakee uutta yleisöä Habitaressa

Vuoden Huiput -kilpailun pääpalkinnon eli Grand Prix'n sai HEI Schools -konsepti, jonka tavoitteena on tuoda laadukas varhaiskasvatus niin monen lapsen saataville maailmassa kuin mahdollista.

Grafia haluaa tuoda näyttelyn osaksi isompaa tapahtumaa.

Grafian järjestämän Vuoden Huiput 2017 -kilpailun näyttely on ensi kertaa mukana huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma Habitaressa. Näyttelyssä ovat esillä kilpailussa palkitut työt.

Grafia on halunnut tuoda viime vuodet vaihtuvissa paikoissa nähdyn näyttelyn osaksi suurta yleisötapahtumaa, jossa se voi saavuttaa uusia kävijöitä.

Näyttelyn toteuttaa urbaaneihin tilaratkaisuihin erikoistunut Made by Choice ja sen visuaalisuus noudattaa suunnittelutoimisto Aivanin Vuoden Huiput 2017 -tapahtumalle tekemää ilmettä. Näyttelyarkkitehtuurista vastaa suunnittelija Hanna Anonen.

Anonen uskoo, että palkittujen luovan suunnittelun töiden näkeminen erilaisessa ympäristössä on kävijöille mielenkiintoinen kokemus.

"On hienoa saada visuaalinen viestintä ja mainonta Vuoden Huippujen kautta samalle areenalle Habitareen muun muotoilun kanssa", Anonen sanoo tiedotteessa.

Habitare järjestetään 12.–16. syyskuuta 2018 Helsingin messukeskuksessa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö