Yrittäjyys

4.10.2010 13:52 päivitetty 4.2.2016 09:54

Vuoden naisyrittäjä on mainosnainen

Mainostoimisto Dot Designin omistaja ja yrittäjä Kati Rauhaniemi palkittiin vuoden 2010 valtakunnallisena yrittäjänaisena.

Mainostoimisto Dot Designin omistaja ja yrittäjä Kati Rauhaniemi, 35, on palkittu vuoden 2010 valtakunnallisena yrittäjänaisena.

Palkinnon kriteereitä ovat yritystoiminnan kannattavuus, erityisen luovuuden osoittaminen, oman alansa kehittäminen, työllisyyden lisääminen ja terveet tunnusluvut.

Vuonna 1997 perustettu jyväskyläläinen yritys työllistää tällä hetkellä kymmenen vakituista mainonnan ja viestinnän osaajaa. Yrityksen liikevaihto ilman läpikulkueriä oli viime vuonna noin puoli miljoonaa ja omavaraisuusaste 81 prosenttia.

Rauhaniemi on saanut aiemmin muun muassa Nuori Yrittäjä 2006 -palkinnon sekä Keski-Suomen Yrittäjänainen 2008 -palkinnon.

– Valtakunnallinen palkinto antaa motivaatiota kehittää toimintaa jatkuvasti yhä kovempiin tavoitteisiin, Rauhaniemi sanoo tiedotteessa.

Rauhaniemi hakee nyt liiketoimintaansa kumppania, jotta hän voisi keskittyä suunnittelutyöhön aiempaa enemmän. Hän uskoo, että yrityskuva muodostuu tulevaisuudessa entistäkin merkittävämmäksi kilpailutekijäksi.

– Ennen yritykset valitsivat työntekijänsä, mutta pian ollaan tilanteessa, missä työntekijät valitsevat työnantajansa. Yrityskuva ja maine ovat ratkaisevia tekijöitä, kun kovan luokan ammattilaiset valitsevat tulevia työnantajiaan. Brändin arvo näkyy taseessa.

Yrittäjänaisten Keskusliitto ja OP-Pohjola -ryhmä julkistivat valinnan Yrittäjänaisten Liittokokouspäivillä Rovaniemellä 2. lokakuuta.