Tutkimusyhtiö Regin perustaja ja omistaja Robert Skölfman on palannut yhtiön toimitusjohtajaksi 1. marraskuuta alkaen. Ruotsalainen Regi vastaa muun muassa Vuoden toimisto-tutkimuksesta, ja myös Årets Byrå, Årets Advokatbyrå ja IR Nordic Markets -tutkimuksista. Pia Grahn jättää Regin kolmen toimitusjohtajana viettämänsä vuoden jälkeen, mutta jatkaa yrityksessä maaliskuuhun 2020 saakka.

”Aikani Regillä on ollut tosi hauska ja antoisa. Mahtavia projekteja, hienoja asiakkaita ja yhteistyöpartnereita sekä osaavia kollegoja. Olen erityisen ylpeä siitä että Regi ja meidän tutkimuksemme voivat hyvin ja kehittyvät hienosti. Olemme tehneet suurta kehitystyötä yhdessä”, Grahn sanoo tiedotteessa.

Grahn on itse valinnut päättää työsuhteensa. Hän pysyy kuitenkin Regin palveluksessa maaliskuuhun 2020 asti viimeistelläkseen Regin suurimman projektin Årets Byrå Sverige 2020 -tutkimuksen ja sitä Suomessa vastaavan Vuoden toimisto 2020 -tutkimuksen.

Vuoden toimisto 2020 -palkintogaala pidetään Helsingissä 5.2.2020 yhteistyössä Markkinointi & Mainontaa julkaisevan Alma Median kanssa.

Toimitusjohtajaksi palaava Skölfman perusti Regin vuonna 1997 tekemään IR Nordic Markets -tutkimusta. Markkinointiviestinnän suurin toimialatutkimus Årets Byrå Sverige aloitettiin vuonna 2000.

Skölfman kehuu Grahnin tekemää työtä erityisesti Vuoden toimiston ja Årets Byrån kehittämisessä ja kasvattamisessa.

”Omasta puolestani olen innoissani paluustani toimitusjohtajaksi ennen ensi vuoden suurta 20-vuotisgaalaa. Helmikuussa 2020 vietämme suuren gaalaillan Årets Byrå 2020 -tutkumuksen parissa yhteistyössä Resumén kanssa”, Skölfman sanoo.