Nimitykset

M&M 6.10.2016 11:46

Warner Music Finland järjestelee johtoaan

Warner Music Finlandin markkinointijohtajana yli kahdeksan vuotta työskennellyt Mark Fry on nimitetty yhtiön uudeksi General Manageriksi.

Warner Music Finlandin markkinointijohtaja Mark Fry on nimitetty yhtiön General Manageriksi. Fry raportoi uudessa tehtävässään suoraan toimitusjohtaja Niko Nordströmille, joka on myös Warner Music Nordicin Vice President.

"Olen ilahtunut saadessani laajentaa toimenkuvaani Suomessa. Olen aina ollut kiinnostunut osallistumaan kaikkiin osa-alueisiin artistiemme urasuunnittelussa ja tämä uusi rooli mahdollistaa sen entistä paremmin. Uuden toimenkuvani yhdistäminen jo olemassa olevaan pohjoismaiseen markkinointitehtävääni tulee olemaan haaste, jota odotan innolla", kertoo Fry tiedotteessa.

Fry on ehtinyt työskennellä Warner Music Finlandin markkinointijohtajana yli kahdeksan vuotta. Fry on toiminut myös Warner Music Nordicin Vice President of Marketing -roolissa, jota hän jatkaa uudenkin toimenkuvansa ohella.

"On hienoa, että Mark palkitaan tällä erittäin ansaitulla ylennyksellä. Hän on energinen ja innokas visionääri, jolla on loistava ymmärrys yrityksestämme ja laajalti koko musiikkialasta. Hän on erinomainen tiimityöskentelijä ja odotankin innolla saada työskennellä hänen kanssaan tässä uudessa roolissa", toimitusjohtaja Nordström hehkuttaa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö