Kosmetiikkayritys Lumenen ja kosmetiikan maahantuoja Nordic Beauty Importin kosmetiikkatuotteita voi tilata nyt Wolt-mobiilisovelluksen kautta. Valikoimassa on yhteensä noin 40 kosmetiikka-, ihon- tai hiustenhoidon tuotetta sekä erilaisia hemmottelupaketteja. Kyseessä on Woltin ensimmäinen kauneudenhoitoon liittyvä palvelu, ja se toimii Helsingin alueella. Toimitusajaksi luvataan yksi tunti.

”Palvelun avulla mahdollistamme sen, että kuluttajat voivat jatkaa ihonhoitorutiinejaan sekä hemmotella ja hoitaa itseään myös tänä poikkeuksellisena aikana. Tällä hetkellä on entistä tärkeämpää, että tuotteiden saatavuus on turvallista ja helppoa ”, Lumenen Suomen-maajohtaja Tiina Bensky sanoo tiedotteessa.

Tällä hetkellä Woltilla on käytössä toiminto, jossa kuljettaja jättää tilatut tuotteet kotioven taakse koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Turvallisuus on huomioitu myös siten, että kuljettajat noutavat kaikki tilaukset erilliseltä noutoalueelta ilman ihmiskontaktia.

”Idea on korona-aikainen palvelu itselle tai läheiselle. Ihana kotikylpylähetki kauneuden parissa on hyvää vastapainoa elämälle, jota moni meistä viettää tällä hetkellä kotona teknisten laitteiden äärellä. Kannustamme myös muita yrityksiä kehittämään uusia toimintatapoja, joista voi olla hyötyä sekä poikkeusajan yli pääsemisessä että tämän vaikean ajan jälkeen”, Nordic Beauty Importin toimitusjohtaja Johanna Rönkkö sanoo tiedotteessa.