Wolt ja R-kioski ovat aloittaneet yhteistyökokeilun. Kolme kuukautta kestävän kokeilun aikana asiakkaat voivat tilata Woltin kautta erilaisia R-kioskin valikoimaan kuuluvia tuotteita.

Yhteistyössä on alkuun mukana Kauppakeskus Kampin sekä Siltasaarenkadun R-kioskit. Toimitusalue kattaa Kamppia ympäröivät asuinalueet mukaan lukien Meilahden, Pasilan, Katajanokan, Kalasataman ja Jätkäsaaren. Riippuen siitä, miten asiakkaat ottavat pilottiprojektin vastaan, yritykset voivat jatkaa ja laajentaa yhteistyötään myös tulevaisuudessa.

Yhteistyö Woltin kanssa avaa R-kioskille mahdollisuuden tavoittaa uusia asiakkaita sekä palvella nykyisiä asiakkaita entistä kattavammin nopean kotiinkuljetuksen avulla.

“Olemme R-kioskilla satsanneet voimakkaasti mukaan otettavaan ruokaan ja yhteistyömme Woltin kanssa on erinomainen jatkumo tästä. R-kioski-yrittäjät ympäri maan palvelevat asiakkaita joka päivä tässäkin vallitsevassa tilanteessa. Etsimme jatkuvasti toimenpiteitä, joilla voimme tukea kauppiaidemme liiketoimintaa ja asiakkaidemme arkea, ja kyseinen yhteistyö on esimerkillinen osoitus tästä”, sanoo R-kioskin myymäläkonseptipäällikkö ja projektista vastaava Hanna Lankinen tiedotteessa.

21 maahan ja 75 kaupunkiin laajentunut Wolt toivoo oppivansa pilotin kautta lisää siitä, kuinka sen logistinen osaaminen ja teknologia soveltuvat vähittäiskaupan tarpeisiin.

“Olemme todella iloisia, että pääsemme aloittamaan yhteistyön R-kioskin kanssa. Jokapäiväisen elämän helpottaminen Woltin kaltaisten kuljetusalustojen avulla on erityisen tärkeää juuri nyt, ja siksi on hienoa saada myös R-kioski mukaan palveluun”, sanoo Woltin Suomen-maajohtaja Henrik Pankakoski tiedotteessa.

“Toimitamme tällä hetkellä turvallisuussyistä kaikki tilaukset ilman kontaktia siten, että lähetti jättää tilauksen asiakkaan ovelle”, hän jatkaa.

Wolt alkoi kuljettaa Lumenen kosmetiikkaa: ”Korona-aikainen palvelu itselle tai läheiselle”

Clas Ohlson ja Wolt kokeilevat yhteistyötä – ruokalähetti toimittaa Helsingissä myös pieniä tavaroita