Televisio

M&M 15.1.2015 11:43 päivitetty 4.2.2016 10:50

Woody Allen ohjaa Amazonille tv-sarjan - Twitter täyttyi piikittelevistä nimiehdotuksista

Woody Allenin tulevaa sarjaa näytetään Amazonin Prime Instant Video -suoratoistopalvelussa Yhdysvalloissa, Britanniassa ja Saksassa.

Elokuvaohjaaja Woody Allen ohjaa Amazonille verkossa julkaistavan tv-sarjan. Sarjan nimi ja sisältö eivät ole vielä tiedossa, kertoo Adweek.

"En tiedä miten päädyin tähän. Minulla ei ole mitään ideoita, enkä ole varma mistä aloitan", Woody Allen itse kommentoi ja epäili Amazon Studiosin varajohtajan Roy Pricen katuvan sarjaa.

Amazon on pyrkinyt vahvistamaan asemaansa nettitelevisiomarkkinoilla kilpaillakseen etenkin Netflixin kanssa. Amazonin Transparent-sarja voitti vastikään kaksi Golden Globe -palkintoa, ja yhtiö on ilmoittanut viidestä tänä vuonna alkavasta uudesta sarjasta.

Allenin tulevaa sarjaa näytetään Amazonin Prime Instant Video -suoratoistopalvelussa Yhdysvalloissa, Britanniassa ja Saksassa.

Ilmoitus tv-sarjasta sai aikaan myös negatiivisia kommentteja liittyen etenkin Woody Allenin taannoisiin insestiepäilyihin.

Woody Allenia on syytetty tyttärensä Dylan Farrow'n seksuaalisesta ahdistelemisesta tämän lapsuudessa. Allen on kiistänyt syytteet.

1990-luvulla Allen jätti puolisonsa Mia Farrow'n ja meni naimisiin Farrow'n adoptiotyttären kanssa.

Monet Twitter-käyttäjät piikittelivät Allenia ehdottamalla tv-sarjalle insestiepäilyihin ja Allenin rakkauselämään liittyviä nimiä #WoodyAllenTVShowNames-hashtagin alla.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö