WSOY kustantaa viestintätoimisto Ellun Kanojen luoman Mitä tapahtuu huomenna -väitekirjasarjan.

Mitä tapahtuu huomenna -sarja käsittelee yhteiskunnallista ajattelua, liiketoimintaa, moniäänisyyttä ja ajankohtaisuutta. Sarjan ajatuksena on tarkastella asioita ja ilmiöitä sekä luoda näkemystä olevasta ja tulevasta.

"Mitä tapahtuu huomenna -väitekirjasarja on kasvanut aikuiseksi, ja kysynnän kasvaessa oli aika etsiä sille uusi koti. Löysimme yhteisen mission ajankohtaisten ilmiöiden näkemyksellisestä kirjasarjasta WSOY:n kanssa, ja yhteistyön myötä MTH-kirjat tavoittavat yhä suuremman yleisön", toteaa Ellun Kanojen hallituksen puheenjohtaja Kirsi Piha tiedotteessa.

WSOY:lle Ellun Kanojen väitekirjat ovat uusi aluevaltaus. Mitä tapahtuu huomenna -kirjat julkaistaan myös äänikirjoina ja e-kirjoina.

"Väitekirjat ovat täydellisen mittaista luettavaa kiireiselle ihmiselle, jota kiinnostaa syventyä ajankohtaisiin ilmiöihin. Maailmalla näitä brainy books -tyyppisiä kirjoja luetaan jo paljon, ja meitä kiehtoo etenkin toimintapa, joka mahdollistaa nopean reagoinnin”, WSOY:n kustantaja Anna-Riikka Carlson toteaa.