Terveys

M&M 14.11.2017 09:32

Yhdysvaltalaisnäyttelijä syyttää Chipotlea vakavasta sairastumisestaan – pikaruokaketju kiistää yhteyden

Näyttelijä Jeremy Jordan kertoo joutuneensa sairaalaan syötyään Chipotle-pikaruokaketjun ravintolassa.

Muun muassa Supergirl-sarjasta tuttu yhdysvaltalaisnäyttelijä Jeremy Jordan julkaisi People-lehden mukaan viime viikon torstaina Instagram-tilillään kuvan itsestään sairaalavuoteella.

Päivityksen yhteydessä Jordan syytti Chipotle-pikaruokaketjua sairastumisestaan. Jordanin mukaan äkillinen sairastuminen oli viedä häneltä hengen.

"Tiedän, että olen kannattanut heitä (Chipotlea) aikaisemmin, mutta he ovat kauheita. Kuten näette, olen sairaalassa tiputusletku kiinnitettynä käsivarteeni, koska ruoka ei sopinut minulle, ja melkein kuolin", kalpealta näyttävä Jordan viestitti.

Chipotle kertoo olleensa yhteydessä Jordaniin selvittääkseen, missä ravintolassa ja milloin hän oli aterioinut. Ketjun tiedottaja Quinn Kelsey kiisti AdAgelle sähköpostin välityksellä yhteyden pikaruokaketjun ja Jordanin sairastumisen välillä.

"Voimme vahvistaa, että ravintolasta ei ole raportoitu muita sairaustapauksia. Kaikki työntekijät olivat terveitä, ja kaikkia protokollia noudatettiin. Otamme kaikki väitteet vakavasti, mutta hänen antamiensa tietojen perusteella emme voi vahvistaa yhteyttä Chipotleen", Kelsey kertoi.

Chipotle on saanut viime vuosina osakseen negatiivista julkisuutta. Vuonna 2015 useita ihmisiä sairastui Yhdysvalloissa, kun Chipotlen tarjoamiin ruoka-annoksiin pääsi kulkeutumaan kolibakteeria.

Pikaruokaketju on pyrkinyt palauttamaan maineensa kuluvan vuoden aikana, mutta ei ole välttynyt uusilta kohuilta. Virginian osavaltiossa useita ihmisiä sai norovirustartunnan oireita heinäkuussa.

Lisäksi verkossa levisi samoihin aikoihin video, jossa oli kuvattu hiiriä Dallasissa sijaitsevassa Chipotle-ravintolassa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö