Yhteistyösopimuksen myötä Valtteri Bottaksen on määrä ajaa rallikilpailuja kumppaninsa Nolla Antimicrobialin tunnuksilla varustetulla ralliautolla, niin kutsutulla"Nolla-autolla".

Ralliyhteistyön virallinen avaus Bottaksen ja Nollan välillä oli tarkoitus aloittaa Etelä-Ranskassa Rallycircuit Cote d'Azur rallissa 16.–18.10. Kovien sääolosuhteiden johdosta tämän vuoden kilpailu jouduttiin kuitenkin perumaan.

Viime vuoden joulukuussa Bottas ajoi voittoon samassa kisassa ja on nyt ajanut testiä Citroen C3 R5 WRC-tykillä Ranskassa. Bottaksen seuraava rallikisaa ei olla vielä lyöty lukkoon mutta muun muassa Arctic Rally on mahdollinen seuraava Nolla-autolla ajettava kisa tammikuun lopussa.

Nolla-auton sinivalkoinen väritys johtuu kahdesta uudesta globaalisti patentoidusta tuotteesta. Valkoinen puoli autosta kertoo alkoholittomasta käsidesivaahdosta ja sininen puoli urheiluvarusteiden desinfiointisuihkeesta.

"Olimme hakemassa näkyvyyttä, sillä saimme juuri kansallisella tasolla käsidesivaahdon ja sporttisuihkeen rekisteröinnin kuntoon Ranskassa. Myynti olisi nyt mahdollista aloittaa. Harmi kun ralli peruuntui”, yhtiön hallituksen puheenjohtaja Jyri Nieminen kertoo tiedotteessa.

Suomessa myynnssä olevat tuotteet ovat ennestään tuttuja F1-sarjassa Mercedes-tallissa työkseen kilpaa ajavalle Valtteri Bottakselle.

"Olen käyttänyt molempia tuotteita jo pitkään, ja ne toimivat fantastisesti. Käsidesi on miellyttävä käyttää ja hajuton, ja sporttisuihke puolestaan toimii urheiluvarusteisiin mainiosti”, Bottas kommentoi.

Nollan kehittämä käsidesivaahto on täysin alkoholiton, mutta tehoaa koronaviruksiin ja muihin vaipallisiin viruksiin 15 sekunnissa. Nollan teknologia puree myös WHO:n luokittelemiin, maailman vaarallisimpiin antibiooteille vastuskykyisiin mikrobeihin.

Nolla Sports Gear Sanitizer on urheiluvarusteiden desinfiointiin suunniteltu tuote, joka tehoaa koronaviruksiin ja muihin vaipallisiin viruksiin 15 sekunnissa.

"Suurin osa Liigaseuroista on asiakkaitamme ja palaute on ollut fantastista." Jyri Nieminen kertoo.

Osapuolten välisen yhteistyösopimuksen kestolle ei ole asetettu takarajaa, ja näillä näkymin Bottas ajaa Nolla-autolla useita rallikisoja F1-kalenterin kiireiden sallimissa rajoissa.