Etuohjelmat

Talouselämä 6.5.2014 11:10 päivitetty 4.2.2016 10:41

Ykkösbonus uudistuu - Yhdellä kortilla etuja Siwasta, Zalandosta, Verkkokauppa.comista...

Verkkokauppa.com

PINS on ensimmäinen laaja etuohjelma Suomessa, joka ei ole sidoksissa vain yhteen ketjuun.

Ketjusidonnaiset kanta-asiakasohjelmat saivat uuden kilpailijan, kun Ykkösbonus-kanta-asiakasohjelma menee uusiksi.

Uuden PINS-etuohjelman tuo Suomeen laaja, eri aloja edustava yritysten yhteenliittymä mukaan lukien Verkkokauppa.com, Siwa, Valintalo, airBaltic, Restel, Fonecta, Matkahuolto, RTV, Synsam, Timanttiset ja useat muut toimijat, yhtiöt kertoivat tiistaina tiedotteessaan.

Uudessa etuohjelmassa kuluttaja hyötyy myös kotimaisista ja ulkomaisista ostoksista esimerkiksi Zalandon, Hotels.comin, Crocsin, Booztin, Brandosin ja Asosin nettikaupoissa.

Pinssejä voi kerätä 30 000 ostopaikasta ja niitä saa Verkkokauppa.comista kaikista ostoksista, myös yritysten ostoksista.

PINS on tiedotteen mukaan ensimmäinen ohjelma, jossa kuluttaja hyötyy esimerkiksi nettikauppaostoksistaan kauppaketjujen ulkopuolisissa kauppapaikoissa.

PINS on ensimmäinen laaja etuohjelma Suomessa, joka ei ole sidoksissa vain yhteen ketjuun. PINS-etuohjelma on avoin myös uusille kumppaneille. Pinssit voi käyttää sitä mukaa, kun niitä kertyy. Voimassa ne ovat kolme vuotta.

Etuohjelmaan kuuluu myös PINS-hintaturvavakuutus, jossa kortinhaltija voi hakea 30 päivän sisällä korvausta Verkkokauppa.comin ja toisen kaupan välisestä hinnanerotuksesta, jos erotus on yli 30 euroa. PINS-hintaturvavakuutus korvaa erotuksen aina 150 euroon asti.

Lähde: Talouselämä