KAUPAT

26.11.2008 10:41 päivitetty 4.2.2016 10:12

Ykkösmedia myy media­liike­toimintansa

Kuopiolainen Ykkösmedia myy valtakunnallisen medialiiketoimintansa, golfkeskusmainonnan ja pysäköintihallimainonnan, MT Mediateko Oy:lle.

Ykkösmedia myy valtakunnallisen medialiiketoimintansa mediayhtiö MT Mediateko Oy:lle.

Uuden mediayhtiön ruoriin siirtyy Ykkösmedian myyntijohtajan paikalta Teemu Kontkanen. Ykkösmedia keskittyy strategiansa mukaisesti pääliiketoimintaansa tapahtumamarkkinointiin ja myy golfkeskusmainonnan ja pysäköintihallimainonnan MT Mediateolle. Liiketoiminnot siirtyvät Mediateolle joulukuun alussa.

– Lähdemme kehittämään pysäköintitalojen- ja golfkeskuksien myyntiä, tuomme myös uusia sarjoja myynnin tueksi. Tehty liiketoimintakauppa selkeyttää toimintaa ja tarjoaa itselleni hyvän mahdollisuuden käynnistää oma yritystoiminta toimialalla, jonka koen omakseni. Olemme myös sopineet, että jatkamme keskinäistä yhteistyötä Ykkösmedian kanssa, Kontkanen kertoo tiedotteessa.

Kuopiolaisen Ykkösmedian tapahtumaperheeseen kuuluvat Suomi Slalom, Suomi Golf, Business Slalom ja Business Golf.

– Tulemme panostamaan voimakkaasti näiden omien tapahtumiemme kehittämiseen. Mediamyynnistä vapautuneilla resursseilla kehitämme edelleen tapahtumapuoltamme ja keskitymme tuottamaan aktiivisia tapahtumamarkkinointiratkaisuja myös uusille alueille, sanoo puolestaan Ykkösmedian toimitusjohtaja Jarkko Hakala.