Pelastakaa Lapset ry oli mukana yhteistyössä Putous Allstars -erikoiskaudella. Koko kauden ajan kerättiin varoja kotimaan lapsiperheiden hyväksi, joiden ahdinkoa koronakriisi on lisännyt. Viimeinen jakso nähtiin televisiossa 10. lokakuuta.

Sekä ohjelman katsojat että esiintyjät kokivat lasten ja perheiden auttamisen erittäin tärkeäksi. Keräykseen osallistui yli 21 000 ihmistä ja lahjoituksia saatiin yhteensä lähes 240 000 euroa.

”Suomalaisten halu auttaa toisiaan koronan aiheuttamassa kriisissä on ollut valtaisaa. Lämmin kiitos jokaiselle lahjoittaneelle, työhömme mukaan vapaaehtoiseksi ilmoittautuneelle, upeille ja sitoutuneille Putous Allstars -näyttelijöille sekä koko Putous-tuotantotiimille ja MTV:lle tästä ainutlaatuisesta yhteistyöstä”, Pelastakaa Lapset ry:n viestintä- ja varainhankintajohtaja Sanna Kuusisto kiittelee tiedotteessa.

Koko Putous Allstars -kauden ajan kerättiin varoja Pelastakaa Lapset -järjestölle tukemaan kotimaan lapsiperheitä, jotka ovat joutuneet yhä vaikeampaan ahdinkoon koronakriisin myötä. Keräystuotoilla tullaan jakamaan Suomessa asuville vähävaraisille lapsiperheille ruoka-apua, oppimateriaali- ja harrastustukea sekä tarjotaan nuorille keskustelutukea verkossa.

Suomessa on yli 110 000 lasta, jotka elävät vähävaraisissa perheissä. Koronakriisi on entisestään lisännyt lapsiperheiden taloudellista ahdinkoa ja pulaa on jopa ruoasta. Apua tarvitaan vielä pitkälle tulevaan talveen eikä työ ole mahdollista ilman lahjoittajien tukea.

Ensimmäisessä Putous Allstars -jaksossa esiteltiin koronakriisin takia käynnistetty ruoka-apuhanke, jonka kautta Pelastakaa Lapset jakaa 70 euron arvoisia lahjakortteja ruokakauppaan kaikkein pahimpaan ahdinkoon joutuneille lapsiperheille valtakunnallisesti.

”Rahoitamme ruokalahjakortit täysin lahjoitusvaroin, joten Putouksen keräyksellä saadut lahjoitukset antavat meille mahdollisuuden jatkaa tätä äärimmäisen tärkeää tukea”, lisää Kuusisto.

Tämän syksyn Putous Allstars -tiimi ja MTV ovat kokeneet kotimaan lasten ja lapsiperheiden auttamisen ensiarvoisen tärkeänä ja toimivat mielellään hyvän asian lähettiläinä.

"Putouksen tekemisessä on aina ollut parasta se, että saa tuottaa ihmisille iloa. Tämä Putous Allstars on ollut erityinen kokemus, koska mukana on ollut vielä hyväntekeväisyys”, kommentoi näyttelijä Jenni Kokander.

Putous Allstars -kauden ohjasi Riku Nieminen ja pääkäsikirjoittajana toimi Pietari Vihula. Allstars-kaudella olivat mukana Jenni Kokander, Riku Nieminen, Joonas Nordman, Kiti Kokkonen, Christoffer Strandberg, Jussi Vatanen, Iina Kuustonen, Minka Kuustonen, Mikko Penttilä, Ernest Lawson, Mari Perankoski, Timo Lavikainen, Pilvi Hämäläinen, Mikko Töyssy sekä Antti Tuomas Heikkinen.