Yt-neuvottelut

M&M 29.6.2015 15:55 päivitetty 4.2.2016 10:58

Yt-neuvottelut päättyivät, Aller järjestäytyy uudelleen - Olivian ja Divaanin printtilehdet jäävät historiaan

Olivia-lehden kansi.

Neuvottelujen tuloksena sekä lehtiliiketoiminnan ja työprosessien tehostamisen myötä työpaikkoja vähenee enintään 40.

Olivia-lehden kansi.

Allerin yt-neuvottelut ovat päättyneet. Neuvottelujen tuloksena sekä lehtiliiketoiminnan ja työprosessien tehostamisen myötä työpaikkoja vähenee enintään 40.

Naistenlehti Olivian ja sisustuslehti Divaanin printtijulkaisut lopetetaan kokonaan. Allerin mukaan mediamyynnistä riippuvaiset brändit ovat olleet tappiollisia.

Neuvottelut koskivat Oliviaa, Divaania ja Elleä, ja alun perin niiden tavoitteeksi kerrottiin kolmen miljoonan euron kustannussäästöt sekä enintään 55 työpaikan vähentäminen.

"Vaikeita päätöksiä on nyt tehty. Rakentavissa neuvotteluissa olemme kuuden viikon aikana organisoineet firmamme yhdessä uusiksi", toimitusjohtaja Pauli Aalto-Setälä sanoo tiedotteessa.

"Uusi Aller on paitsi digitaalisempi, myös ketterämpi tulevaan", hän jatkaa.

Uudelleenorganisoinnin myötä Aller yksinkertaistaa neljän liiketoimintaryhmän konsernirakenteensa yhdeksi liiketoimintayksiköksi. Myyntiorganisaatioita on kaksi, kuluttaja- ja yritysmyynti.

Jatkossa Aller aikoo keskittyä tillajavetoisiin aikakausbrändeihinsä sekä kasvaviin liiketoimintoihinsa kuten sisältömarkkinointiin ja digitaalisiin datapohjaisiin palveluihin.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö