Tulos

Ville Perttula 13.4. 09:19

Zeeland Familyllä on takanaan kasvun vuosi – sen kunniaksi toimisto julkaisi räväkän videon

Zeeland Family

Toimiston liikevaihto oli viime vuonna 15,7 miljoonaa euroa.

Markkinointitoimisto Zeeland Familyllä on takanaan voittoisa vuosi. Toimiston liikevaihto oli viime vuonna 15,7 miljoonaa euroa. Se kasvoi 12 prosenttia. Zeeland Familyn myyntikate oli 12,9 miljoonaa euroa. Myyntikate kasvoi 21 prosenttia. Kasvua selittää mediamyynnin läpilaskutuksen suhteellisen osuuden väheneminen. Toimisto teki liikevoittoa 1,1 miljoonaa euroa.

Yhtiön kasvu johtui ulkoistuksista, digitaalisten palveluiden kehityksestä ja jatkuvien palveluiden tarjoamisesta. Jatkuvat palvelut muodostavat yli 40 prosenttia Zeeland Familyn myyntikatteesta.

Toimisto julkaisi vuosikertomuksensa yhteydessä huumorivideon, jossa käydään läpi yhtiön edellistä tilikautta ja hieman tulevaisuuttakin räväkkään tyyliin.

"Arjessa suhtaudumme liiketoimintaamme vakavasti ja huolellisesti, mutta joskus on hyvä ottaa vähän rennommin. Hyvä vuorovaikutus asiakkaiden kanssa on myös huumoria – ja itseironiaakin. Siksi halusimme tehdä tyyliltään tavanomaisesta poikkeavan vuosikertomuksen, joka osaa nauraa myös perinteiselle toimitusjohtaja-mielikuvalle", sanoo Zeeland Familyn toimitusjohtaja Tuomas Airisto tiedotteessa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Sosiaalinen media

24.04.2018 17:31

Facebook pyytää pian hyväksymään uudet käyttöehdot – Tivi: Yhteen kohtaan tulee kiinnittää erityishuomiota

Facebook joutui keväällä melkoiseen pyöritykseen, kun ilmeni että palvelusta kerättyjä tietoja oli käytetty hämärän data-analytiikkafirman työkalun rakentamiseen. Kymmenien miljoonien ihmisten tietoja hyödyntävää työkalua käytettiin tiettävästi esimerkiksi Donald Trumpin vaalikampanjassa sekä Brexitiin johtaneessa kampanjassa.